Ηρώων Πολυτεχνείου 16 | 2441020421 | FbIco InstaIco


 IMG 1891

Στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας και του ΤΟΕΒ Ταυρωπού, πραγματοποιήθηκε τεχνική συνάντηση στα γραφεία του Οργανισμού, με την παρουσία του Διοικητή της Π.Υ. Καρδίτσας Αντιπύραρχου κ. Κωνσταντίνου Τσιώλη, του στελέχους της Π.Υ. Πυρονόμου κ. Στυλιανού Μπαλογιάννη, του Προέδρου του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Ταυρωπού κ. Αθανάσιου Μαρκινού, καθώς και των συνεργατών του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Διοικητής Π.Υ. Καρδίτσας παρουσίασε τον απολογισμό του έργου της Υπηρεσίας του για τη φετινή περίοδο και ευχαρίστησε τη Διοίκηση του ΤΟΕΒ Ταυρωπού για τη γόνιμη συνεργασία και τη συμβολή της στην αντιπυρική προστασία στις αγροτικές εκτάσεις δικαιοδοσίας του Οργανισμού.

Αντιστοίχως, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού επεσήμανε τη σημασία της εν λόγω συνεργασίας για τη διασφάλιση της προστασίας της ζωής και των περιουσιών τόσο των Μελών του Οργανισμού, όσο και των κατοίκων των αντίστοιχων περιοχών δικαιοδοσίας του Οργανισμού, καθώς και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής. Παράλληλα, ανέπτυξε τις προτεραιότητες που έθεσε η Διοίκηση για το επόμενο χρονικό διάστημα και ενημέρωσε για τις τεχνικές λεπτομέρειες του νέου κλειστού αρδευτικού δικτύου Ταυρωπού, το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Ύδωρ 2.0» και η δημοπράτησή του βρίσκεται σε εξέλιξη. Επί αυτού, συζητήθηκε διεξοδικά η πρόταση του κ. Τσιώλη, εκ μέρους της Π.Υ. Καρδίτσας, να εξεταστεί τεχνικά η δυνατότητα χρήσης από τα πυροσβεστικά οχήματα των υδροληψιών του νέου δικτύου, κυρίως σε κομβικά σημεία αυτού και ιδιαίτερα κοντά στους οικισμούς. Η δυνατότητα αυτή, θα οδηγήσει στην αποτελεσματικότερη επέμβαση σε περίπτωση ανάγκης, λόγω της ταχύτατης πλήρωσης των πυροσβεστικών οχημάτων, πολύ κοντά στο πεδίο δράσης.

Ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού κ. Μαρκινός ευχαρίστησε τον Διοικητή Π.Υ. κ. Τσιώλη, για την πρότασή του, η οποία προάγει την ασφάλεια των Μελών του Οργανισμού, συμβάλει στο έργο της Πολιτικής Προστασίας και από κοινού συμφωνήθηκε, να προωθηθεί το αίτημα στους τεχνικούς συμβούλους που υποστηρίζουν τη διαδικασία δημοπράτησης, προκειμένου να συμπεριληφθεί στα στοιχεία του προς υλοποίηση έργου.

Επικοινωνια

Επικοινωνία

Ηρώων Πολυτεχνείου 16
Καρδίτσα, , 43132
Ελλάδα

  2441020421

  2441022127

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  contact