Ηρώων Πολυτεχνείου 16 | 2441020421 | FbIco InstaIco


ΤΟΕΒ Ταυρωπού: Στις 31/8 λήγει η αρδευτική περίοδος-Στις 25/8 για τους εκτός δικτύου αποδέκτες

Στις 31/8 η λήξη για τους αρδευτές εντός δικτύου, στις 25/8 η ολοκλήρωση των παροχετεύσεων στους εκτός δικτύου αποδέκτες

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 31/8/2023 η αρδευτική περίοδος στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού. Ήδη οι παροχετεύσεις αρδευτικού νερού έχουν μειωθεί αισθητά σε σχέση με αυτές της προηγούμενης περιόδου, όμως η ζήτηση παραμένει σε επίπεδα μεγαλύτερα από τα συνήθη για αυτή την περίοδο, εξαιτίας των υψηλότερων θερμοκρασιών και των πιο όψιμων καλλιεργειών. Το επίπεδο της στάθμης του ταμιευτήρα Ν. Πλαστήρα δεν δίνει πολλά περιθώρια για παράταση και ενίσχυση των εκταμιεύσεων καθώς προσεγγίζουμε το οικολογικό όριο και θα πρέπει να κρατηθούν πολύτιμες ποσότητες ασφαλείας, κυρίως για την διασφάλιση της ποιότητας του υδρευτικού νερού το αμέσως προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, οι παροχετεύσεις νερού στους αποδέκτες που οδηγούν στις εκτός δικτύου εκτάσεις θα διακοπούν την Παρασκευή 25/8/2023, καθώς το νερό που έχει αποθηκευτεί από τον κάθε φορέα εξυπηρέτησης της άρδευσης μπορεί να συντηρήσει τις αρδεύσεις κάποιων επιπλέον ημερών.

Συστήνουμε την σύνεση, την προσοχή και τη σωστή συνεργασία από όλους τους φορείς και τους χρήστες τις υπολειπόμενες ημέρες, για την ορθολογική και προσεκτική χρήση του αρδευτικού νερού, όπως άλλωστε έγινε μέχρι σήμερα, ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η φετινή αρδευτική περίοδος που ήταν εξαρχής ελλειμματική σε ωφέλιμο απόθεμα νερού.

   

Επικοινωνια

Επικοινωνία

Ηρώων Πολυτεχνείου 16
Καρδίτσα, , 43132
Ελλάδα

  2441020421

  2441022127

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  contact